Wat vele mensen niet weten is, dat ten Brummelhuis BV nu ook met deuren bezighoud. Want deuren, is niet alleen het stukje hout wat je open en dicht kunt doen. Een deur zegt veel over de stijl van het interieur. Als je een huis hebt uit de jaren 30, plaats je geen moderne deur.

Binnendeuren

Je hebt zoveel mogelijkheden, daarom laten we hier maar een paar voorbeelden zien. Ook vertellen we kort de belangrijkste dingen die u moet weten. Het is heel belangrijk dat u weet wat voor stijl het huis heeft maar ook uzelf. Je moet ook in de toekomst kijken. Bent u iemand die elke 5 jaar het interieur verandert dan moet u een eenvoudige deur kiezen die je in meerder stijlen kunt toepassen.

Verder moet u letten met welke kleuren u gaat werken. Met buitendeuren is dat niet zo moeilijk, maar let vooral bij binnendeuren goed op. Wilt u een rustig geheel dan geef je de deuren een iets ander tintje dan de wanden. Wil je de deuren eruit laten springen ga dan voor een contrastkleur. Let op, maak het niet te bond.

BuitendeurenOok buitendeuren zeggen veel over de smaak van mens en zeggen veel over de stijl van het huis. Niet elke deur past bij elk huis. Hebt een een oud herenhuis dan kunt u kiezen voor een mooie massiefe eiken deur die netjes in de lak staat. Hebt u een woonboerderij dan kunt u kiezen voor een duetdeur.

Verder kun je ook kiezen uit veel verschillende extra´s op de deur. Wat dacht u van het ijzerwerk dat je vaak ziet op de antieke deuren, of de mooi gebogen rvs stijlen op een moderne deur. Dit zijn allemaal extra dingen waar u voor kunt kiezen. Mocht u er helemaal niet meer uit kunnen komen dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven graag onze adviezen en mening aan u. Als extra hebben wij een dvd met daarop nog eens alle mogelijkheden, zodat u thuis nog eens rustig kunt kijken naar wat u wilt. Ook moet u weten dat alle deuren die wij verkopen vakkundig worden gemonteerd.

Hang- en sluitwerk

Natuurlijk hoort bij een mooie deur ook een mooie klink. Wij laten graag een uitgebreide collectie zien. Dit is in onze

showroom natuurlijk geen probleem. Wat u wel moet weten is dat op het hang- en sluitwerk 20 jaar garantie zit op krasvastheid. Dus u krijgt zeker waarde voor u geld.

Ook bij het hang- en sluitwerk gaat het niet alleen om een deurklink. Ook als het gaat om slotplaten, toiletgarnituur, brievenbus en zelfs een deurbel in dezelfde kleur kunt u bij ons terecht. Veel voorkome

nde kleuren in het hang- en sluitwerk zijn messing, silver, brons en rvs. Ook zijn er veel verschillende vormen van deurklinken leverbaar.

Extra

Als extra kunt u denken aan een mooie lijst rondom de deur. Zo geeft u uw deur nog meer karakter. Ook bij de aftimmerlijsten zijn meerdere mogelijkheden mogelijk. Toepasbaar voor iedere deur. Met of zonder basementstukken, alles is mogelijk.

Wat ook nog leuk is om te weten is, dat u met uw bestaande deur ook nog wel wat leuks van kunt maken. Wat dacht u van een gat in de deur zagen en hier een mooie glas in lood paneel in te maken. Of een eenvoudige nmc lijst op te plakken en in 2 kleuren te schilderen. Dezelfde deur, maar dan met een hele andere uitstraling voor een betaalbare prijs. Kijk voor meer informatie onder rubliek sierlijsten.