Op deze pagina laten we de verschillende mogelijkheden met douchedeuren zien. Het wil niet zeggen dat elke mogelijkheid bij u thuis toepasbaar is. Kom daarom gerust langs in onze showroom, of maak een afspraak zodat één van onze monteurs bij u thuis komt om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

 

                                                                                                                   Opstelling 1

In deze opstelling ziet u een hardglazen deur die tussen 2 wanden gemonteerd is.

 

 

 

 

Opstelling 2

Bij deze opstelling zie je een hardglazen deur gemonteerd op een wand in combinatie met een klein zijpaneel ook van gehard glas.

 

 

 

 

 

                                                                                                                      Opstelling 3

In deze opsteling zie je 2 hardglazen deuren die beiden op een wand zijn gemonteerd.

 

 

 

 

Opstelling 4

In opsteling 4 zie je een hoekplaatsing waarbij op de ene wand een hardglazen deur en op de andere wand een hardglazen paneel is gemonteerd. Let hierbij wel op de bevestiging van het zijpaneel. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor.

 

 

 

 

                                                                                                                      Opstelling 5

Hierzie je een uitgebreide mogelijkheid van opstelling 4. Het is bijna dezelfde opstelling alleen hebben we hier nog een tussenpaneel van hardglas gemonteerd tussen de deur en het zijpaneel. Ook hierbij moet u rekening houden met de montage. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 

 

 

Opstelling 6

In deze opstelling laten wij zien dat de hardglazen douchedeur op een hardglazen zijpaneel is bevestigd. Aan de andere kant van de deur is ook een hardglazen zijpaneel geplaatst. Hier zou ook een wandje kunnen staan. Ook hier moet u rekening houden met de bevestigingsmogelijkheden.

 

 

 

Verder laten wij u hieronder nog een aantal verschillende soorten gefigureerd glas zien. Deze soorten zijn toepasbaar voor douchedeuren. Het voordeel van gefigureerd glas is dat je er minder op ziet. Ook kun je een speciale coating op het glas aanbrengen dat er voor zorgt dat de deur langer schoon blijft van kalkaanslag. In onze showroom hebben we meerdere soorten hardglazen deuren met toepassingen gemonteerd.

 

 

Hier ziet u de gefiguurde glassoort: CREPI

 

 

 

Hier ziet u de gefiguurde glassoort: CHINCHILLA

 

 

 

Hier ziet u de gefiguurde glassoort: MAT-O-BEL

 

 

 

Hier ziet u de gefiguurde glassoort: MASTERCARRE

 

 

 

Hier ziet u de gefiguurde glassoort: NIAGARA