Hier laten we zien wat de andere mogelijkheden zijn met glas. Steeds meer mensen willen glazen elementen in hun huis. Er zijn vele mogelijkheden, ook bij u thuis.

Keuken/Toilet

Een leuk idee is om een hardglazen paneel te behandelen met een verfcoating. Deze coating kan in elke kleur gemaakt worden. Het is ook mogelijk om deze effen te laten, maar u kunt ook kiezen voor verschillende kleuren gemengd met elkaar. Ook is het hygiënisch omdat je maar 1 grote plaat hoeft schoon te maken. Met tegels zit je altijd met de voegen.

Wat in de keuken kan, kan ook in uw wc. Ook hier kun je glas en tegels met elkaar combineren. Kies hierbij uw eigen stijl. Harde kleuren zijn modern, zachte kleuren zijn meer tijdloos.

Badkamer

Wilt u uw badkamer verfraaien dan kunt u dat doen met een eenvoudige oplossing. Ook hier, net zoals in de keuken / toilet kunt u een een glasplaat op de achterwand monteren.

Stel dat u uw bad in de badkamer meer uitstralting wilt geven dan kunt u naast een andere kleur tegel ook kiezen voor een glaspaneel .U ziet dat het een hele andere uitstraling geeft dan een tegel.

En natuurlijk kunt u dit ook toepassen bij de douche in uw badkamer. Maak het geheel af met een mooie hardglazen deur. Kortom u hoeft uw badkamer niet te betegelen met een tegel maar het kan dus ook met glas in een zelf te bepalen kleur. U kunt ook met diverse kleuren gaan werken zodat u uw eigen sfeer creëert. Veel badplezier.

Woonkamer/Slaapkamer

Ook zijn er diverse mogelijkheden in uw woonkamer. Een veelvoorkomende mogelijkheid is de glazen tafel. Het maakt niet uit welke vorm deze heeft. Ook kunt u een geharde glasplaat op een houten tafel leggen. Denk hierbij aan het schoonhouden van de tafel.

Ook zijn er verschillende manieren van afwerken. U kunt uw glasplaat pp laten slijpen maar ook met een facetrand laten afwerken. Wij willen u graag helpen bij uw keuze. Vraag gratis informatie of advies.

Decoratie

Ook zijn er decoratieve oplossingen. In plaats van een schilderij een gekleurde glasplaat aan de muur bevestigen. Je kunt ook een blanke ruit nemen en hier een mooie foto achter maken en een rand in het glas laten etsen. Een andere mogelijkheid is om de kastdeur van uw kastenwand te decoreren met een glaspaneel.

Ook gebeurt dit vaak in de projectmatige sfeer. Een groot en saai kantoor kun je eenvoudig opvrolijken met hier en daar een stukje gekleurd glas op te hangen zodat het saaie kantoor iets meer kleur krijgt. Ook kunt u dit als tussenwand gebruiken. Informeer naar de mogelijkheden. Wij geven u graag advies.