Een kamer, kantoor, keuken, entree opnieuw schilderen of Behangen kan een verschil van dag en nacht uitmaken. Het wonen en werken wordt zoveel aangenamer in een goed verzorgde omgeving. Het betekent niet dat een andere kleur altijd nodig is, want een professioneel geschilderde ruimte geeft ook met de reeds bestaande kleuren een goede uitstraling.

Er zijn tegenwoordig allerlei moderne materialen om uw woning of zakenpand een geheel ander aanzien te geven. Maar ook als u er de voorkeur aan geeft om op meer traditionele wijze uw woning of zakenpand een lift te geven zijn er talloze mogelijkheden. Naast een andere kleur, een nieuw behang of het toepassen van bijvoorbeeld een decoratieve schildertechniek is ook het aanbrengen van Sierlijsten een mogelijkheid om een andere sfeer te creëren.

Wij zijn onder andere werkzaam voor: 

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de verfjas die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van de woning c.q.. het zakenpand en de omgeving past. Wij werken met professionele producten waarop wij een garantie kunnen geven van 2 jaar voor buitenschilderwerk. Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen (onder andere houtrot).

  • Woningbouwverenigingen
  • Overheden
  • Particulieren
  • Winkels
  • Aannemers