Ten Brummelhuis is de laatste jaren enorm gegroeid met de woninginrichting. Maar niet alleen met de woninginrichting, want inmiddels hebben wij ook een goeie naam weten neer te zetten in de projectmatige sfeer. Of het nu om tapijt, vinyl, marmoleum of PVC gaat of om gordijnen, plissé of inbetweens gaat, wij doen het graag voor u.

De laatste jaren maakt Ten Brummelhuis BV zich vooral sterk in het leveren van een totaalproduct. Complete interieurs vakkundig ingericht door onze vakmensen. Ook hebben wij een interne planning. Dus u hoeft nergens meer rekening mee te houden, want wij regelen het allemaal intern in ons bedrijf. Ook hebben wij een exclusieve showroom die op speciale tijden is geopend. U bent daarom ook absoluut geen nummer, want wij gaan speciaal voor u zitten. Kunt u niet op een van deze tijden is dat ook geen probleem, want dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor een afspraak. Deze afspraak kan ook gewoon `s avonds plaats vinden.

Ten Brummelhuis BV is een jong bedrijf. Wij gaan daarom ook met de tijd mee als het gaat om nieuwe trends en veranderingen. Het wil daarom niet zeggen dat het altijd beter is. Want ook de interieurs van vroeger kunnen wij u leveren door onze vakkundig onderbouwde mensen. Denk maar aan een glas in lood paneel die door eigen mensen wordt gemaakt en geplaats, en een mooie traploper op uw trap die nog ouderwets wordt ingenaait met naald en draad. Daarom zien wij u ook graag een keer in onze showroom. Of kijk gerust even verder op onze site voor meer inspiratie`s.