Ten Brummelhuis heeft een ruime keuze aan gordijnstoffen. Voor vitrage’s tot overgordijnen bent u bij ons op het juiste adres. Verder worden alle gordijnen door een professioneel atelier geconfectioneerd.

Vitrage

Ten Brummelhuis biedt een brede keus aan vitrage stoffen. Of het nu gaat om effen of bedrukt, met of zonder onderzoom, bij ons is alles mogelijk.

Ook voor het confectioneren van vitrage’s is veel mogelijk. Verschillende plooien en het aan brengen van een loodveter hoort bij één van de dingen waar wij rekening mee houden. Verder bestaat de mogelijkheid om gordijnstoffen te angelen.

Vouwgordijnen

Ook is het mogelijk om van gordijnstof een vouwgordijn te maken. Hier zijn veel verschillende methodes voor, zoals wijziging van de bediening of de ophanging. Het is ook mogelijk om zeilringen aan te brengen in de stof.

En voor de mensen die iets exclusiefs willen hebben is het ook mogelijk om een boarder aan te brengen. Dat kan eenvoudig door het alleen aan de onderkant te doen met een contrastkleur of rondom het gehele gordijn.