Onderhoud is het belangrijkste van de vloer. Hier hangt ook de levensduur van het product van af. Pleegt u geen onderhoud dan kan de vloer na een paar jaar al versleten zijn. Gebruik ook de producten die ervoor bestemd zijn. Ga geen vreemde merken in huis halen. Hiermee is de garantie meteen verlopen, en dat zou jammer zijn.

U kent dat wel. U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer gekocht of een vloer laten renoveren. Veel geld uitgegeven en u beseft dat het onderhoud op een juiste manier moet gebeuren. Voor de uitstraling, de hygiëne en het verlengen van de levensduur. U heeft destijds van ons onderhoudsproducten gekocht, maar ja, dat flesje raakt bij regelmatig gebruik, op. Geen probleem, want kom dan gewoon even langs bij ons in de showroom waar wij de meeste producten op voorraad hebben. Gebruik a.u.b. geen andere onderhoudsproducten. Stel dat er ooit klachten naar boven komen en het komt door de onderhoud van de vloer, heeft u geen garantie meer van de fabriek omdat er andere producten zijn gebruikt. En dat zou toch jammer zijn.

Het zou kunnen dat u met uw onderhoud al te laat bent. Een onderhoudsproduct helpt niet meer. Er moet groot onderhoud komen. Ook dan is er geen man overboord want dan kunt u ons bellen. Wij maken dan een afspraak met u om te komen kijken wat de mogelijkheden zijn en een eerlijk advies te kunnen geven. Dus u ziet; het blijft niet alleen bij het aanbieden van een flesje met een onderhoudsproduct. De service reikt ver. U heeft weer jaren plezier van een verzorgde, nette en schone vloer. U zit er weer netjes bij.

Marmoleum (Forbo)

Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van topshield. Deze nieuwe en geavanceerde finish garandeert dat de rijke kleuren en dessins van Marmoleum scherp en helder blijven en geeft een betere bescherming tegen vuil en strepen. Hier is geen startset van. Wel zijn er verschillende accessoires te verkrijgen. zoals het onderhoudsmiddel (monel) als een stofwissertot een wasverdeler. Kom langs in de showroom voor de prijzen.

Tapijt (James)

James biedt meer dan 1200 oplossingen voor vlekken via de zoekmachine. deze is te vinden op www.james.nl. Er zijn twee vlekverwijderaars en twee onderhoudsproducten verkrijgbaar. James water en James cleanmaster (verwijdert huidvet en een looppad). James vlekkenwonder verwijdert o.a. rode wijn, koffie, bloed. James vlekkenspray verwijdert o.a. olie, lijm en kauwgom. James is geschikt voor wol, katoen, polyamide, polyprop, acryl en anderesynthetische materialen.

James is de erkende specialist op het gebied van tapijtonderhoud en meubelonderhoud.

Een startset van James bestaat uit vlekkenwonder, vlekkenspray, James water, vlekkendoeken een vlekkenschijf. Deze set kost 22,80 euro incl. btw.

Laminaat (quick-step)

Ook heeft laminaat onderhoud nodig. Wij zijn een Quick-step dealer en daarom adviseren wij ook producten van dit merk. Er is een startset die bestaat uit een stofwisser, 5 wegwerpdoekjes, onderhoudsmiddel, verstuiver en een onderhoudsboekje waar alles nog eens duidelijk in staat. Het gebruik van het onderhoudsproduct is een onderdeel van de Uniclic garantievoorwaarden. Deze set kost 39,75 euro incl. btw.

Verder bied Ten Brummelhuis BV de service dat, als u een vloer groter dan 30 vierkante meter besteld, het betreffende onderhoudsproduct of onderhoudsset er kosteloos bij geleverd wordt. Ook kunnen wij u nog eventuele tips geven over het gebruik van de vloer en het onderhoudsmiddel. Want wij willen graag dat u lang geniet van de vloer.