Bij ten Brummelhuis draait het niet alleen om gordijnen, maar om de complete afwerking. Zo is het ook mogelijk om een rolgordijn of plissé te plaatsen in combinatie met gordijnen.

Plisse’s

Het woord plissé zegt de meeste mensen niet altijd iets. Maar toch is het iets wat bijna de meeste mensen mogelijkheden biedt. Of het nu gaat om een recht, schuin of rond raam, een plissé is altijd mogelijk.

Zelfs voor in dakramen is een plissé ideaal. Ook kunt u kiezen uit verschillende doeken, bv. om doorschijnend of verduisterend. De mogelijkheden zijn werkelijk onvoorstelbaar.

Rolgordijn

Ook is er een ruime keuze te zien in de showroom van ten Brummelhuis als het gaat om rolgordijnen. Ook hierin zijn veel mogelijkheden, zoals een schulprand of zeilringen in het doek. Er zijn vele mogelijkheden.

Tevens zijn er vele soorten doek om een keuze uit te maken. Je hebt effen doek als ook bedrukte doeken. Iets nieuws van de laatste tijd is het schoolborddoek. Doek waar je net als op het schoolbord met krijt op kunt schrijven. Handig voor de boodschappen of leuk voor de kinderen.

Horizontale jalouzieën

Omdat ten Brummelhuis zoveel keus heeft, mogen ook de jalouzieën niet ontbreken. Ook hier hebben wij weer veel mogelijkheden. Je kunt alles in één en dezelfde kleur nemen, maar het is ook mogelijk om de banden van het systeem is een contrastkleur te leveren en te monteren.