Natuurlijk ontbreekt vinyl niet bij het uitgebreide assortiment van Ten Brummelhuis BV. Je kunt vinyl onderscheiden in 2 groepen. Consumentenvinyl en projectvinyl. Comsumentenvinyl is vinyl met een schuimrug. Projectvinyl ook wel homogeen vinyl genoemd is een project wat 100% uit vinyl bestaat. Het belangrijkste is de ondervloer. Deze moet droog en vetvrij zijn, ook moet deze druk of vormvast zijn en niet te vergeten vlak zijn. Dit kunnen wij ook aanbieden doormiddel van egaliseren. Ook vindt u onderaan deze pagina een link met een 3d showroom waar u kleurcombinatie´s kunt maken.

Je hebt in de sector consumentenvinyl vele soorten en patronen hier zie je een paar voorbeelden.

Consumentenvinyl is los te leggen tot ruimtes beneden de 20 vierkante meter. Projectvinyl moet altijd vol verlijmd worden met een speciale PVC-lijm.

Verder zijn er veel verschillende designs verkrijgbaar in het vinyl. Maar natuurlijk ook verschillende kwaliteiten zodat vinyl in elke ruimte toepasbaar is. Ook laten wij enkele voorbeelden zien van hout- tegel en effen motieven.

Ook op het gebied van projectvinyl heeft de tijd niet stil gestaan. Bijna alle mogelijkheden wat u in de woonsfeer kunt krijgen zijn ook toepasbaar ik de projectsfeer, zodat niet alleen u maar ook uw klant zich bij u thuis voelt. Ook laten wij hier nog enkele voorbeelden van zien.

Voor verdere informatie kunt u ons mailen of een afspraak maken voor een deskundig advies in onze showroom.