Ten Brummelhuis

Welkom op de site van Ten Brummelhuis BV. Op deze site laten we zien wat wij allemaal doen en wat wij in huis hebben. Kortom, Ten Brummelhuis BV is het juiste adres op het gebied van afwerking. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een grote verandering doorgemaakt.

Onze showroom

Ten Brummelhuis BV heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de woninginrichting. Niet alleen op het particuliere gebied, maar ook op het zakelijke vlak. Van vloerbedekking tot inbetween en van laminaat tot vouwgordijn, wij hebben alles in huis om uw huis  leuk en met een persoonlijk tintje aan te kleden. Ook nieuw in ons assortiment zijn de deuren zowel binnen- als buitendeuren in alle soorten, maten en kleuren, met of zonder glas. Ook hebben wij ons toegelegd op houtenvloeren. Hierbij kunt u denken aan een massieve parketvloer of een lamelvloer.

24 uurs glasservice!

Wij voeren een 24 uursglasservice, dat wil zeggen, voor acute schade kunt u ons 24 uur per dag bellen.
Tevens kunnen wij voor u alle soorten glas leveren en plaatsen.

Showroom

Ten Brummelhuis BV heeft een showroom aan de David Ricardostraat. Vanaf heden kunt u hier terecht voor advies en bezichtiging van vloerbedekking tot laminaat, van sierlijsten tot behang, van gordijnen tot plisse´s en van glazen deuren tot glas-in-lood panelen. Bij Ten Brummelhuis BV kunt u uw gehele woning laten inrichten! Bel voor een afspraak voor deskundig advies. Kom eens lekker langs om te zien wat wij u kunnen bieden en wat voor korting wij kunnen geven.

De openingstijden zijn:

do. 18:00 tot 21:00
za. 10:00 tot 17:00

Daarnaast kunt u altijd een afspraak maken om op een ander tijdstip langs te komen.